Fysiotherapie en Corona

Twijfelt u of u bij de fysiotherapeut op het juiste adres bent voor coronarevalidatie?

Dan kunt u deze lijst (let op, er opent, een nieuw venster) invullen en meenemen naar de huisarts. Dan heeft deze meteen inzicht in alle gezondheidsdomeinen.

Als u door ons wordt behandeld, dan is er vaak lichamelijk contact. Er is daarom een vergrote kans op besmetting met het coronavirus voor beiden. Vanuit het RIVM en beroepsvereniging KNGF zijn hiervoor richtlijnen opgesteld om veilig te kunnen behandelen. Wij behandelen met Persoonlijke BeschermingsMiddelen en vragen ook aan u om een mondkapje te dragen.


Valt u in een risicogroep? Dan zal uw therapeut overleggen of het verstandig is om naar de praktijk te komen. Als u in de risicogroep zit dan kan het zijn dat uw behandeling wordt uitgesteld of dat gekozen wordt voor behandeling op afstand. Dit kan door telefonische consulten of door middel van een videoconsult. De inhoud van de maatregelen die in onze praktijk genomen worden staan links in de afbeelding vermeld.


Wij hopen dat u begrip heeft voor deze maatregelen. Het is natuurlijk vervelend om pijn te hebben, of om niet goed te kunnen bewegen. We hopen echter, dat u onze mening deelt over het coronavirus en dat wij samen met de rest van Nederland samen moeten zorgen dat de curve vlakker wordt!

Heeft u het coronavirus doorgemaakt en heeft u nog steeds klachten hiervan? Dan kunt u het beste kijken op onze pagina over revalidatie na corona. 

Neem contact met ons op

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt! Uw bericht is verzonden. Wij nemen binnenkort contact met u op.

Wij streven ernaar om binnen 2 werkdagen een plekje voor u te hebben!

Telefonisch Consult

Het is mogelijk om door middel van telefonisch contact uw revalidatie of behandelproces door te laten gaan, zonder dat u daar voor hoeft te videobellen. Wij hebben de mogelijkheid om dit in te plannen bij al onze therapeuten op een tijdstip dat voor u het beste past.

Videoconsult

Beeldbellen is het meest gebruikte alternatief op de reguliere behandelingen. Bij ons in de praktijk maken wij hiervan ook gebruik als patiënten niet naar de praktijk kunnen komen. 

Videoanalyse Sport

Het is natuurlijk mogelijk dat u nog doortraint om fysiek fit te blijven. Wij kunnen op basis van een door u opgenomen filmpje persoonlijk en gericht advies geven om uw sportprestaties nog meer te verbeteren!

Oefenschema

Het is mogelijk om een persoonlijk oefenschema door uw fysiotherapeut te laten ontwikkelen gericht op uw wensen en uw fysieke vermogens. Dit zal vaak gedaan worden in combinatie met een behandeltraject, maar is ook mogelijk als u niet onder behandeling bent. 

Huisbezoeken

Bij patiënten in de kwetsbare doelgroep kunnen wij (in overleg) ook aan huis behandelen. Dit zal altijd in overleg met de huisarts gebeuren, omdat het anders niet vergoed kan worden vanuit uw zorgverzekering. 

Blijf fit!

Zelf in beweging blijven? Wij hebben een paar fijne websites voor u geselecteerd op diverse niveau's.

Klik op de afbeelding om naar de desbetreffende pagina te gaan. Let op, er wordt een nieuw venster geopend.

Yoga

50 +

Nederland in Beweging

Basis oefeningen

voor thuis

WOD - CrossFit

0