0492-38 12 88

[email protected]

Gezondheidscentrum

Diëtetiek 

Bij ons in de praktijk kun je voor al je vragen rondom voeding terecht bij Nienke. Zij is werkzaam vanuit de praktijk ZOeetje

Zij werkt niet alleen in Aarle-Rixtel, maar ook in Beek en Donk.

Nienke van Vroenhoven-Cusiel is sinds 2021 werkzaam in ons gezondheidscentrum. Zij is sinds 2012 gediplomeerd diëtist. Daarvoor heeft zij de opleiding Bewegingswetenschappen (richting sport) in 2006 afgerond. 


Zij heeft specialisaties gevolgd op het gebied van kindervoeding, PDS (FODMAP dieet), voeding bij MS, psychologie, diabetes en koolhydraatbeperkt dieet. Als je graag in contact wilt komen met Nienke, dan kun je het contactformulier op deze pagina invullen. 

Even voorstellen

Mijn naam is Nienke van Vroenhoven-Cusiel, geboren in maart 1982. Ik werk namens diëtistenpraktijk ZOeetje op deze mooie locatie van Fysio&Zo. Mijn favoriete tijdsbestedingen zijn zwemmen, hardlopen, wielrennen, Netflix en skiën. Ook ben ik graag buiten in de natuur. Ik ben getrouwd met Nicky en heb 3 kinderen: Niels, Niek en Nina (ja, allemaal beginnend met Ni :))


Waar ligt mijn kracht?

Mijn interesses liggen in de combinatie van voeding, bewegen en natuur. Ik ben van mening dat het heel belangrijk is om niet alleen je voeding te veranderen als je gezonder wilt gaan leven, maar dat het vooral gaat om een verandering van levensstijl. Op die manier kunnen de veranderingen elkaar versterken, waardoor je een groter effect zult bereiken


Wat is mijn visie?

Als diëtist en ervaringsdeskundige (ik heb de eetstoornis Anorexia en eetstoornis NAO gehad) ben ik ervan overtuigd dat wanneer je goed voor jezelf zorgt, je vanzelf gezonder wordt, jezelf fitter voelt en meer energie hebt, en dat je beter in je vel zult zitten. Dit alles dus zonder streng te diëten! Mijn missie is dan ook om zo veel mogelijk mensen te kunnen coachen om beter in hun vel te zitten. Graag zoek ik samen met jou naar een manier die bij jou past om beter in jouw vel te zitten.

Bericht voor Nienke

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt! Je bericht is verzonden, er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen!