Gezondheidscentr​u​m Fysio&Zo

Els Smet

Fysiotherapeut en Dierfysiotherapeut

BIG: 19923513504

Mijn naam is Els Smet. Ik werk sinds begin 2021 als fysiotherapeut in Aarle-Rixtel. In 2017 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut op de Fontys Paramedische Hogeschool. Ik heb voor mijn afstuderen onderzoek gedaan naar proprioceptieve balans bij ruiters en andere sporters. Hierna ben ik door middel van verschillende cursussen verder gespecialiseerd in medical taping, artrose, rug en nekklachten. Je kunt met verschillende klachten bij mij terecht, zoals neurologische problemen, artrose of knie- en heupproblematiek.

Naast mijn werkzaamheden als fysiotherapeut ben ik ook fysiotherapeut voor dieren en geef ik centered riding paardrijles. Hierbij kijk ik ook naar hoe de biomechanica van zowel mens als dier in verband zijn met elkaar en welk effect zij op elkaar hebben. Natuurlijk geldt dit niet alleen voor ruiter en paard, maar ook voor hond en eigenaar die bijvoorbeeld canicross samen doen. Voor meer informatie verwijs ik graag naar de pagina over dierfysiotherapie. Hiernaast ben ik balans en coördinatie trainer voor honden en docent bij de verdiepingsmodule van de Ruitervitaal opleiding. Ook schrijf ik voor Science&Equine, Bit Magazine en Onze Hond. Je kunt voor (bijna) alle dieren bij mij terecht, maar ik zie met name honden en paarden.

Vanuit mijn interesse in de paardensport ben ik verbonden als docent aan de verdiepingsmodules van de opleiding Ruitervitaal Coach KNHS (Koninklijke Nederlandse Hippische Sportbond). Ook ben ik aangesloten bij het ZorgNetwerk Voor Ruiters. Dit netwerk richt zich op blessurepreventie in de ruitersport en is onderdeel van Hippische Zorg.

Els is op dinsdag- en donderdagochtend standaard bij ons in de praktijk aanwezig. In overleg kan een afspraak in de praktijk op een andere dag ook een mogelijkheid zijn voor mens en dier. Op donderdagmiddagen is zij vaak te vinden bij Dieren Arts Combinatie Zuid-Oost locatie Stiphout.

Els geeft ook trainingen, lezingen en workshops bij uw locatie.

Neem contact op met Els

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt voor uw bericht! Els neemt snel contact met u op.
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandSmet, E.T. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Opleidingen Els Smet

Artrose

Knie- en heupproblematiek

Lage rugklachten

Neurologische problematiek

Spasticiteit bij volwassen

Medical taping