Onze website is in onderhoud. Het kan zijn dat hij niet werkt zoals u van ons gewend bent. 

​Bij vragen kunt u bellen naar 0492-381288 of mailen naar [email protected]

Els Smet

Fysiotherapeut en Dierfysiotherapeut

BIG: 19923513504

Mijn naam is Els Smet. Ik werk als algemeen fysiotherapeut in Aarle-Rixtel. Je kunt met verschillende klachten bij mij terecht, zoals neurologische problemen, artrose of knie- en heupproblematiek. Naast mijn werkzaamheden als fysiotherapeut behandel ik ook dieren en geef ik paardrijles. Hierbij kijk ik ook naar hoe de biomechanica van zowel mens als dier in verband zijn met elkaar en welk effect zij op elkaar hebben. 

Natuurlijk geldt dit niet alleen voor ruiter en paard, maar ook voor hond en eigenaar die bijvoorbeeld canicross samen doen. Voor meer informatie verwijs ik graag naar de pagina over dierfysiotherapie. Je kunt voor (bijna) alle dieren bij mij terecht, maar ik zie met name honden en paarden.

Els is op dinsdag- en donderdagochtend standaard bij ons in de praktijk aanwezig. In overleg kan een afspraak in de praktijk op een andere dag ook een mogelijkheid zijn voor mens en dier. Op donderdagmiddagen is zij vaak te vinden bij Dieren Arts Combinatie Zuid-Oost locatie Stiphout.

Els geeft ook trainingen, Lezingen en Workshops bij uw locatie.

Neem contact op met Els

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt dat je contact hebt opgenomen met Vistaprint. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Wij streven ernaar om binnen 2 werkdagen een plekje voor u te hebben!

Opleidingen Els Smet

Artrose

Knie- en heupproblematiek

Lage rugklachten

Neurologische problematiek

Spasticiteit bij volwassen

0