Gezondheidscentr​u​m Fysio&Zo

Gym met Dorothée

In de vitaliteitsweek (van 10 tot 17 januari 2022) organiseert onze oefentherapeute Dorothee een gratis proefles om 09:45, deze is vrij toegankelijk. Je kunt je met het contactformulier op deze pagina aanmelden. Let op, we hanteren een maximum aantal deelnemers. Wil je erbij aanwezig zijn, dan is het verstandig om je op tijd aan te melden.


Elke maandagochtend wordt er door onze oefentherapeut Dorothee om 9.00 een groepstraining voor ouderen gegeven in onze strandzaal. Zin om ook een keertje mee te doen? Dan horen we dit graag van u. De eerste les is altijd gratis en na de groep is ruimte voor een kopje koffie. In 45 minuten tijd worden alle belangrijke spieren losgemaakt, werken we aan de balans en worden de spieren versterkt. 

Op het formulier kun je jezelf aanmelden voor de proefles. Je kunt ook je gegevens achterlaten, voor wanneer je meer informatie wilt hebben over de inhoud en aanbod van de gym in de praktijk.


Bericht*
This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt! Je bericht is verzonden.