0492-38 12 88

✉ [email protected]

 Gezondheidscentrum

Gym met Dorothée

Elke maandagochtend wordt er door onze oefentherapeut Dorothée om 9.15 een groepstraining voor ouderen gegeven in onze strandzaal. Dorothée werkt als oefentherapeut nauw samen met onze fysio's en helpt mensen fit en in beweging te blijven. We hebben kleine groepjes en nemen de tijd voor persoonlijke vragen.


Als je wat ouder wordt, wordt je vanzelf wat stijver en minder flexibel. Het is van belang om wel in beweging te blijven. In de sportgroep van Dorothée staan onder andere conditie en balanstraining wekelijks op de planning. Deze beweeggroep is laag intensief en ook geschikt voor mensen die wat minder vitaal zijn. Het is echt gericht op bewegen op eigen niveau. Er wordt getraind met het eigen lichaamsgewicht, en niet in de fitnesruimte.


Zin om ook een keertje mee te doen? Meldt u dan aan met onderstaand contactformulier. De eerste les is altijd gratis. In 45 minuten tijd worden alle belangrijke spieren losgemaakt, werken we aan de balans en worden de spieren versterkt. 

Met het formulier kun je jezelf aanmelden voor de proefles. Je kunt ook je gegevens achterlaten, voor wanneer je meer informatie wilt hebben over de inhoud en aanbod van de gym in de praktijk.


Neem contact op met Dorothée

Bericht*
This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt! Je bericht is verzonden.