0492-38 12 88

✉ [email protected]

Gym oefengroep ouderen

Elke maandagochtend wordt er door onze oefentherapeut Dorothée van 9.15 tot 10.00 uur een groepstraining voor ouderen gegeven in onze strandzaal. Dorothée werkt als oefentherapeut nauw samen met onze fysio's en helpt mensen fit en in beweging te blijven. We hebben kleine groepjes en nemen de tijd voor persoonlijke vragen.


Als je wat ouder wordt, wordt je vanzelf wat stijver en minder flexibel. Het is van belang om wel in beweging te blijven. In de sportgroep van Dorothée staan onder andere kracht, conditie, lenigheid, uithoudingsvermogen en balanstraining wekelijks op de planning. Deze beweeggroep is laag intensief en ook geschikt voor mensen die wat minder vitaal zijn. Het is echt gericht op bewegen op eigen niveau. Er wordt getraind met het eigen lichaamsgewicht en klein lesmateriaal.


Er komen houdingen en spieren aan bod die u dagelijks gebruikt zoals staan, bukken, lopen. Ook aandacht voor balans, gebruik van armen en benen en spierkracht , onderhouden van rug-en buikspieren. Ook ontspanning en adem zijn belangrijk tijdens het oefenen. De oefeningen zijn staand (er zijn mogelijkheden om te kunnen steunen), soms zittend en we eindigen met liggende oefeningen.


Kosten € 9,- per les, per maand voldoen.


Zin om ook een keertje mee te doen? Meldt u dan aan met onderstaand contactformulier. De eerste les is altijd gratis.

Met het formulier kun je jezelf aanmelden voor de proefles. Je kunt ook je gegevens achterlaten, voor wanneer je meer informatie wilt hebben over de inhoud en aanbod van de gym in de praktijk.


Neem contact op met Dorothée

Bericht*
This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt! Je bericht is verzonden.