Onze website is in onderhoud. Het kan zijn dat hij niet werkt zoals u van ons gewend bent. 

​Bij vragen kunt u bellen naar 0492-381288 of mailen naar [email protected]

Longfysiotherapie

Veel patienten met longklachten lopen lang met klachten rond. COPD & Astma zijn de meest bekende vormen van longproblemen, maar wist u dat u bij bijvoorbeeld hyperventilatieklachten ook bij ons terecht kunt? Om klachten bij COPD, Astma, hyperventilatie, corona of andere klachten aan de longen te verminderen kan de fysiotherapeut u helpen. Omdat Sophie is aangesloten bij het Chronisch Zorgnet werkt zij nauw samen met andere specialisten uit de regio.

Ook mensen die problemen hebben met ademhalingscontrole tijdens het sporten kunnen bij ons in de praktijk terecht. Onze fysiotherapeut is gespecialiseerd in klachten op het gebied van ademhaling en longproblematiek. Ook bij reguliere sporters is ademhalingscontrole vaak moeilijk. 

Sophie ziet dan ook veel sporters die moeite hebben met doorademen tijdens het bewegen. Veel sporters hebben moeite met blijven ademen tijdens hun wedstrijden of training, en door haar opleiding als longfysiotherapeut kan Sophie u helpen om dit beter onder controle te krijgen. Ook als u last heeft van wedstrijdspanningen of zenuwen tijdens het paardrijden kan zij u helpen. Zij heeft in 2020 de opleiding 'Sportpsychologie voor Fysiotherapeuten' afgerond. Ademhalingsoefeningen kunnen dan een onderdeel van de therapie zijn.

Op de LinkedIn van Sophie kunt u meer informatie vinden over alle gevolgde cursussen. 

Neem contact op met onze longfysiotherapeute

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt dat u contact hebt opgenomen met de praktijk. Onze longfysiotherapeute neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.
0