0492-38 12 88

✉ [email protected]

Lorraine McNab

MSc i.o. Muskuloskeletaal - Sport

BIG: 49043495604

Mijn naam is Lorraine McNab en ik werk sinds 2011 als (kinder-) manueeltherapeut en sportfysiotherapeut bij Fysio&Zo. In de afgelopen jaren ben ik mij steeds meer gaan richten op de meer complexe zaken binnen het bewegingsapparaat. 


Zo ben ik bijvoorbeeld aangesloten bij het SchouderNetwerk Zuid Oost Nederland (SNZON) en houd ik me bezig met het optimaliseren van het functioneren van schildklierpatiënten. Naast mijn werkzaamheden als fysiotherapeut en coach ben ik als sportfysio en trainer actief bij HAC, de Helmondse Atletiek Club. 


In 2020 heb ik daarnaast de opleiding tot CPC Coach bij de associatie voor coaching succesvol afgerond. Hierdoor kan ik mensen nog beter helpen en kan ik verder kijken dan alleen naar de klachten. 

In 2022 hoop ik mijn Master of Science opleiding Muskuloskeletaal Sport af te ronden.

Lorraine is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag op onze praktijk in Aarle-Rixtel aanwezig. 

Op zaterdag is zij te bereiken bij de Helmondse Atletiek Club voor hardloop gerelateerde blessures en sportconsulten.

"Een mooie ingerichte en goed georganiseerde praktijk. Laagdrempelig en zeer prettige en persoonlijke omgang met de patiënt"

Anoniem - via Qualiview

Neem contact op met Lorraine

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt voor uw bericht! Lorraine neemt snel contact met u op.
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlMcNab, L.M.A. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Opleidingen Lorraine

Zwangerschap gerelateerde bekkenklachten

Gecertificeerd Coach (CPC)

Stagebegeleidster SOMT University

Schildklier gerelateerde aandoeningen

Blessurepreventie

McKenzie A en B