Manueel Therapie

Manueel therapie wordt voornamelijk toegepast bij klachten aan de wervelkolom. Ook kan een manueel therapeut u helpen als u klachten heeft in de gewrichten van uw armen en benen. Lorraine werkt alleen nog maar als sport- en (kinder-)manueel therapeut, dus houd hierbij rekening met uw verzekering.

De manueel therapeut probeert met specifieke mobilisatietechnieken de beweeglijkheid van de gewrichten te verbeteren. Onze collega Lorraine heeft jarenlange ervaring als manueel therapeut. Daarnaast werkt zij ook als kinder-manueeltherapeut.

De bekendste techniek, het ‘kraken’, geeft vaak direct goede resultaten. Maar alleen kraken (manipuleren) is meestal niet voldoende om op lange termijn klachtenvrij te blijven. We besteden dan ook veel aandacht aan oefentherapie en advies. In beweging blijven is daarbij het motto. De manueel therapeut helpt je om inzicht te krijgen hoe je je herstel zelf positief kunt beïnvloeden. Om de herwonnen beweeglijkheid te behouden en nieuwe klachten zoveel mogelijk te voorkomen.

Voor meer informatie kunt u ook een kijkje nemen op www.nvmt.nl. Voor vragen kunt u contact op nemen met de praktijk via de mail, het formulier op deze pagina of bel naar 0492-381288

Kortom: Manueel therapie is meer dan kraken alleen!

Lorraine McNab

Neem contact met ons op

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt! Je bericht is verzonden. Wij nemen binnenkort contact met u op.

Wij streven ernaar om binnen 2 werkdagen een plekje voor u te hebben!

0