Gezondheidscentr​u​m Fysio&Zo

Mindfulness met Marga

In de vitaliteitsweek (van 10 tot 17 januari 2022) organiseert een van onze samenwerkingspartners een proefles Mindfulness. Deze les wordt verzorgd door Marga en is gratis toegankelijk. Je kunt je met het contactformulier op deze pagina aanmelden. Marga gebruikt mindfulness op een nuchtere manier, waardoor het toegankelijk wordt. Juist voor mensen die mindfulness 'zweverig' vinden!

Op woensdag 12 januari 2022 wordt een workshop van 45 minuten georganiseerd. We starten om 14:30 en naderhand is ruimte voor een kop thee (of iets anders) en even nabespreken. Let op, we hanteren een maximum aantal deelnemers. Wil je verzekerd zijn van een plekje, meld je dan op tijd aan!


Op het formulier rechts kun je jezelf aanmelden voor de proefles. Je kunt ook je gegevens achterlaten, voor wanneer je meer informatie wilt hebben over de inhoud en aanbod van Mindfullnes in de praktijk. 

Maak uw keuze
This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt! Je bericht is verzonden.