Gezondheidscentr​u​m Fysio&Zo

Het ontstaan van onze praktijk

Fysio&Zo bestaat sinds juli 2011. De praktijk is ontstaan uit Praktijk voor fysio- en manueel therapie Groenendaal-de Waard. Jeanne en Lorraine hebben hier een aantal jaar met veel plezier gewerkt. Na het pensioen van Ineke en Peter heeft Lorraine de patiënten van deze praktijk overgenomen. De eerste praktijk is toen gevestigd op de Kouwenberg in Aarle-Rixtel.

Aanvankelijk is de praktijk begonnen als fysiotherapiepraktijk, maar door samenwerking aan te gaan met andere disciplines al snel uitgegroeid tot een klein gezondheidscentrum. Fysio&Zo staat dan ook voor een samenwerking tussen fysiotherapie en andere disciplines, zowel binnenshuis als in samenwerkingsverband in de regio. Door korte lijnen is er een goede en snelle samenwerking op deze manier mogelijk.

De locatie in Aarle-Rixtel is ruim 10 jaar onze hoofdlocatie, maar in de laatste paar jaar zijn we ook uitgeweken naar andere plaatsen. In gezondheidscentrum 't Gasthuis maken wij op maandagen voor bekkenfysiotherapie gebruik van de ruimte van Fysiotherapiepraktijk VitaForum, op de begane grond aan de linker zijde. In Boekel maken wij op maandagen gebruik van de ruimtes van Verloskundigenpraktijk Carus voor bekkenfysiotherapie. Er is een praktijkruimte in aanbouw op Manege de Stap in de Mortel, hierover volgt meer nieuws!

Onze missie en visie

Bij Fysio&Zo willen wij onze patiënten snel kunnen helpen. Hierdoor is er weinig wachttijd en hoeft u niet lang met uw klachten te blijven lopen. Wij maken een uniek behandelplan voor u dat past bij u en uw klacht. Kleinschaligheid en Persoonlijke aandacht hebben wij hoog in het vaandel staan.


De laatste jaren zijn wij ons steeds meer gaan richten op het proces dat rondom klachten ligt. Zo zijn wij ons steeds meer gaan toeleggen op beweegprogramma's, lezingen, workshops, coachingprogramma's en worden we gevraagd voor een second opinion door collegapraktijken. 


Heeft u hier vragen over? Dan kunt u mailen of bellen naar 0492-381288.