Gezondheidscentr​u​m Fysio&Zo

Pilates op maat

In de vitaliteitsweek (van 10 tot 17 januari 2022) organiseert onze pilatesdocent Judith Beekmans een proefles op dinsdag 11 januari om 13.30 uur, deze is gratis toegankelijk. 


Ik neem je graag mee op ontdekkingsreis door je lichaam. We gaan op een zachte manier het lichaam versterken, verzachten en ontspannen. Leer ruimte te maken om zo weer soepeler te kunnen bewegen. Jong en oud, getraind en ongetraind, wees welkom.


Je kunt je met het contactformulier op deze pagina aanmelden. Let op, we hanteren een maximum aantal deelnemers. Wil je erbij aanwezig zijn, dan is het verstandig om je op tijd aan te melden.

Wij bieden bij ons in de praktijk sinds 2021 pilates aan. Wilt u meer informatie over de tijden, tarieven en inhoud hiervan? Dan kunt u het contactformulier op deze pagina invullen.

In de week van 10 tot 17 januari wordt een workshop van een uur georganiseerd. Let op, we hanteren een maximum aantal deelnemers. Wil je verzekerd zijn van een plekje, meld je dan op tijd aan!


Via het contactformulier op deze pagina kun je jezelf aanmelden voor de proefles. Je kunt ook je gegevens achterlaten als je meer informatie wilt hebben over de inhoud en aanbod van Pilates in de praktijk. 

Maak uw keuze*
This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt! Je bericht is verzonden.