0492-38 12 88

[email protected]

Gezondheidscentrum

Praktijkinformatie

Op deze pagina kunt u links naar algemene informatie terugvinden. Meer informatie over uw eerste afspraak vindt u hier. U kunt even een kijkje nemen bij onze teampagina, bij onze specialisaties op het gebied van fysiotherapie en oefentherapie, op het gebied van sport en bewegen of op het gebied van ontspanning. Kijk ook eens bij ons extra aanbod


Ook kunt u hier informatie terugvinden over:

Financiën

Huisregels

Privacyreglement

Kwaliteit

Persoonlijke, patiëntgerichte zorg is voor ons het mooiste aspect binnen ons vak. Wij kijken naar de persoon achter de klachten, in plaats van alleen naar hetgeen waar een patiënt voor binnen komt.

Wij verzamelen data voor het Landelijke Database Fysiotherapie. Het kan zijn dat u, op basis van uw verzekering, korter behandeld wordt. Een behandeling (gespecialiseerde) fysiotherapie duurt bij ons altijd 20-30 minuten, inclusief administratieve tijd.

Dit zijn wij!

Welkom bij Fysio&Zo!

Ontwikkeling

Fysio&Zo is sinds juli 2011 gevestigd aan de Kouwenberg in Aarle-Rixtel. Na een verhuizing in juni 2021 is de praktijk nu gevestigd aan de Molenstraat 9A. 

Aanvankelijk is de praktijk begonnen als fysiotherapiepraktijk, maar door samenwerking aan te gaan met andere disciplines al snel uitgegroeid tot een klein gezondheidscentrum.

Door korte lijnen is er een goede en snelle samenwerking mogelijk tussen de verschillende disciplines binnen ons gezondheidscentrum.

Wij zijn maandag, woensdag en vrijdag ochtend van 08.30 tot 12.30 telefonisch bereikbaar op 0492-38 12 88

Indien wij niet op (kunnen) nemen kunt u een boodschap achterlaten op het antwoordapparaat. U kunt ons ook via de mail bereiken

Aarle-Rixtel

Fysio&Zo Aarle-Rixtel heeft meerdere behandelruimtes, een comfortabele wachtruimte met koffieruimte, een oefenzaal en een spreekkamer.


Met onze 4 fysiotherapeuten en met onze andere disciplines staan wij klaar voor u.

Gemert Vitaforum

In gezondheidscentrum 't Gasthuis maken wij op maandagen voor bekkenfysiotherapie gebruik van de ruimte van Fysiotherapiepraktijk VitaForum, op de begane grond aan de linker zijde.

Indien wij niet op (kunnen) nemen kunt u een boodschap achterlaten op het antwoordapparaat. U kunt ons ook via de mail bereiken.

Verloskundigenpraktijk Carus

In Boekel maken wij op maandagen gebruik van de ruimtes van Verloskundigenpraktijk Carus voor bekkenfysiotherapie.

Indien wij niet op (kunnen) nemen kunt u een boodschap achterlaten op het antwoordapparaat. U kunt ons ook via de mail bereiken.

Gemert Palissade 

In gezondheidscentrum 't Palissade maken wij op woensdagen voor bekkenfysiotherapie gebruik van de ruimte van verloskundigenpraktijk Natal, op de begane grond.

Indien wij niet op (kunnen) nemen kunt u een boodschap achterlaten op het antwoordapparaat. U kunt ons ook via de mail bereiken

Onze Missie

Bij Fysio&Zo willen wij onze patiënten snel kunnen helpen. Hierdoor is er weinig wachttijd en hoeft u niet lang met uw klachten te blijven lopen. Wij maken een uniek behandelplan voor u dat past bij u en uw klacht. Kleinschaligheid en Persoonlijke aandacht hebben wij hoog in het vaandel staan.

Fysiotherapie is sinds 2006 direct toegankelijk, dit betekent dat u zich zonder verwijzing van de huisarts kan aanmelden. Mocht het nodig zijn, dan wordt contact met uw huisarts gezocht.