0492-38 12 88

✉ [email protected]

 Gezondheidscentrum

Ruitersport Analyses

Merk je dat je instructeur vaak dezelfde aanwijzingen geeft? Of dat je het moeilijk vind om naar een hoger niveau te komen? Heb je geen klachten, maar ben je wel benieuwd naar wat je zou kunnen verbeteren om beter te paard te zitten?

Dan kan een Ruitersportanalyse een mooie manier zijn om inzicht te krijgen. Onze ruiterfysiotherapeut en ruitervitaal coach Sophie kan een analyse maken van uw rijden, en hier gerichte adviezen voor uitschrijven. Er zal dan gevraagd worden of u filmmateriaal opstuurt, of om voor te rijden op een van de locaties waar Sophie met regelmaat te vinden is. Op basis van het filmmateriaal en een kort consult wordt een persoonlijke analyse gemaakt.

Deze analyse is een samenvatting van uw rijden. Er wordt gekeken naar de algemene houding, de oefeningen, handhouding, beenligging, juistheid van de hulpen en de zit. Naast een rapportage van het rijden worden ook adviezen gegeven. Het is mogelijk om dit volledig digitaal te doen (via mail en telefoon), maar het is ook mogelijk om bij ons in de praktijk langs te komen. 

Neem contact op met Sophie

Ik wil graag meer informatie over:
This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt dat u contact hebt opgenomen met de praktijk. Onze ruiterfysiotherapeute neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.