Ruitersport Groepstraining

Op dit moment zit onze ruiterfitness groep vol. Wil je je aanmelden voor de wachtlijst, dan kun je contact met ons opnemen. In het voorjaar van 2022 gaan we weer van start met een nieuwe groep! 

Interesse in fysiotherapie voor ruiters in groepsverband?

Ervaart u stijfheid of pijn tijdens het paardrijden? Luistert uw paard niet goed naar uw hulpen? Is uw paard niet voorwaarts of juist te snel? Wilt u uw onafhankelijke zit verbeteren? Of uw houding op het paard verbeteren?  

Met enige regelmaat hebben wij groepstrainingen ruitersport. Wij vragen per persoon voor 10 groepstrainingen € 130,-. Dit geven wij in onze praktijk, maar als u zelf een locatie heeft dan is het ook mogelijk om te boeken met een groep en hierbij de kosten te delen.

Intake?

Indien gewenst kun je vooraf een intake plannen om te kijken of een individueel of een groepstraject het beste bij je past. In die intake wordt uitgebreid gekeken naar hoe het nu in het rijden gaat en waar eventuele verbeterpunten liggen. Onderdeel hiervan is ook een filmopname, die je naar ons kunt sturen. Dit is niet verplicht, maar volledig optioneel. De intake valt onder fysiotherapie, dus kan ook vanuit je aanvullende pakket worden gehaald.

Uw therapeut

De lessen ruiterfitness worden gegeven door onze collega Sophie Delemarre. Als ruiterfysiotherapeut en docent op de opleiding tot ruitervitaal coach weet zij als geen ander wat van belang is om te trainen in verschillende disciplines binnen de paardensport. 

Contact opnemen met onze Ruitersportfysiotherapeut

U kunt met het contactformulier op deze pagina vrijblijvend contact opnemen. Ook kunt u ons mailen, of bellen op telefoonnummer 0492-381288. Op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend van 08.30-12.30 is er altijd iemand aan de balie aanwezig. Kunt u ons niet direct bereiken, dan kunt u altijd de voicemail inspreken en bellen wij u zo snel mogelijk terug.

Ik wil graag meer informatie over:
This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt dat u contact hebt opgenomen met de praktijk. Onze longfysiotherapeute neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.
0