0492-38 12 88

✉ [email protected]

 Gezondheidscentrum

Samenwerkingen

Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie

Al onze fysiotherapeuten zijn aangesloten bij het KNGF. Hiermee garanderen wij kwaliteit van onze therapeuten. Wilt u meer weten over het KNGF? Dan kunt u op de afbeelding klikken.

Nederlandse Vereniging Manuele Therapie

De manueel therapeuten zijn georganiseerd in de Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie (NVMT). Onze collega Lorraine is hier aangesloten als Manueeltherapeut en Kinder-Manueeltherapeut

Nederlandse Vereniging voor Bekkenfysiotherapie

Leden van de NVFB zijn geregistreerde bekkenfysiotherapeuten die dankzij een aanvullende opleiding zijn gespecialiseerd in het behandelen van klachten in het gehele gebied van buik, bekken en lage rug. Jeanne is lid van deze vereniging, en kan u helpen bij alle klachten in bekkenbodemregio.

Schouder Netwerk Zuid Oost Nederland

Onze schouderspecialist Lorraine is aangesloten bij SchouderNetwerk Zuidoost Nederland. Binnen dit netwerk worden de nieuwste inzichten en behandelstrategieën rondom de schouder behandeld. Wilt u meer informatie over dit netwerk? Dan klikt u op de afbeelding.

Bewegen en Leefstijl

Onze collega Lorraine is aangesloten bij het Chronisch ZorgNet, waar Bewegen en Leefstijl bij een chronische aandoening centraal staat.

Wilt u meer informatie? Klik op de afbeelding.

Olga Landheer

Olga biedt sinds 2019 Zwangerschapsyogacursussen aan bij Fysio & Zo.

Haar bedrijf heet Rondom Mama en naast dat ze op verschillende locaties zwangerschapsyoga geeft is ze ook docent Oosterse babymassage.

Manon van Rossum - van Bussel

Manon is tijdelijk niet aan het werk bij ons in de praktijk in Aarle-Rixtel. Wilt u meer informatie? U kunt op de afbeelding van Manon klikken om direct naar haar Facebook te gaan.

Marie-Louise Magis

Wij werken met regelmaat samen met Flow om verder te kunnen kijken dan alleen lichamelijke problematiek. Wilt u meer informatie over wat zij voor u kan betekenen? Klik op de afbeelding.

Dorothée Talsma

Wij hebben een goed samenwerkingsverband met Dorothée en maken dankbaar gebruik van haar expertise op het gebied van houding, slaap en chronische pijn.

Wieneke Prinsen

Bij Wieneke kunt u terecht voor massages, workshops en reflexologie. Wilt u meer informatie over wat zij voor u kan betekenen? Klik op de afbeelding.

Isabelle Meddens

Isabelle is gespecialiseerd in een veelvoud aan problematiek en werkt op een creatieve manier aan jouw doelen. Wilt u meer informatie over wat zij voor u kan betekenen? Klik op de afbeelding.