Gezondheidscentr​u​m Fysio&Zo

Samenwerkingen

Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie

Al onze fysiotherapeuten zijn aangesloten bij het KNGF. Hiermee garanderen wij kwaliteit van onze therapeuten. Wilt u meer weten over het KNGF? Dan kunt u op de afbeelding klikken.

Nederlandse Vereniging Manuele Therapie

De manueel therapeuten zijn georganiseerd in de Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie (NVMT). Onze collega Lorraine is hier aangesloten als Manueeltherapeut en Kinder-Manueeltherapeut

Nederlandse Vereniging voor Bekkenfysiotherapie

Leden van de NVFB zijn geregistreerde bekkenfysiotherapeuten die dankzij een aanvullende opleiding zijn gespecialiseerd in het behandelen van klachten in het gehele gebied van buik, bekken en lage rug. Jeanne is lid van deze vereniging, en kan u helpen bij alle klachten in bekkenbodemregio.

Schouder Netwerk Zuid Oost Nederland

Onze schouderspecialist Lorraine is aangesloten bij SchouderNetwerk Zuidoost Nederland. Binnen dit netwerk worden de nieuwste inzichten en behandelstrategieën rondom de schouder behandeld. Wilt u meer informatie over dit netwerk? Dan klikt u op de afbeelding.

Bewegen en Leefstijl

Onze collega's Sophie en Lorraine zijn aangesloten bij het Chronisch ZorgNet, waar Bewegen en Leefstijl bij een chronische aandoening centraal staat.

Wilt u meer informatie? Klik op de afbeelding.

Personal Trainers, opleiders tot RuiterVitaal Coach

Onze collega Sophie heeft bij OneSwitch de opleiding tot Ruitervitaal Coach gevolgd. Wij hebben een aparte pagina op de website gemaakt voor meer informatie over een Ruitervitaal Coaching Traject bij Sophie. Wilt u meer weten over OneSwitch? Dan klikt u op de afbeelding.

Koninklijke Nederlandse Hippische Sportbond

Onze collega Sophie is gespecialiseerd in alle klachten binnen de ruitersport en werkt met regelmaat samen met de KNHS. Zo biedt zij individuele trainingen, groepstrajecten of ruiterfysiotherapie aan. Ook geeft zij workshops en lezingen. Wilt u meer weten over de KNHS? Dan klikt u op de afbeelding.

Federatie Nederlandse RijScholen

Onze collega Sophie is gespecialiseerd in alle klachten binnen de ruitersport en werkt met regelmaat samen met de FNRS. Zo biedt zij individuele trainingen, groepstrajecten of ruiterfysiotherapie aan. Ook geeft zij workshops en lezingen. Wilt u meer weten over de FNRS? Dan klikt u op de afbeelding.

Olga Landheer

Olga biedt sinds 2019 Zwangerschapsyogacursussen aan bij Fysio & Zo.

Haar bedrijf heet Rondom Mama en naast dat ze zwangerschapsyoga geeft is ze ook docent Oosterse babymassage.

Manon van Rossum - van Bussel

Elke vrijdagmiddagmiddag en avond is Manon van Rossum bij ons in de praktijk in Aarle-Rixtel te vinden. Wilt u meer informatie? Dan kunt u op onze pagina over sport- en ontspanningsmassage kijken. U kunt op de afbeelding van Manon klikken om direct naar haar Facebook te gaan.

Els Smet (ook in Aarle-Rixtel op locatie werkzaam voor kleine huisdieren!)

Els helpt uw dier door middel van zorg op maat en een doelgerichte behandeling. Ook is zij inzetbaar voor preventieve zorg en biedt zij lessen Centered Riding (paardensport) aan.

Marie-Louise Magis

Wij werken met regelmaat samen met Flow om verder te kunnen kijken dan alleen lichamelijke problematiek. Wilt u meer informatie over wat zij voor u kan betekenen? Klik op de afbeelding.

Oefentherapie Cesar

Dorothée Talsma

Wij hebben een goed samenwerkingsverband met Dorothée en maken dankbaar gebruik van haar expertise op het gebied van houding.

Wieneke Prinsen

Bij Wieneke kunt u terecht voor massages, workshops en reflexologie. Wilt u meer informatie over wat zij voor u kan betekenen? Klik op de afbeelding.

Isabelle Meddens

Isabelle is gespecialiseerd in een veelvoud aan problematiek en werkt op een creatieve manier aan jouw doelen. Wilt u meer informatie over wat zij voor u kan betekenen? Klik op de afbeelding.