Schouderspecialisten

Onderaan op deze pagina vindt u de therapeuten met de meeste ervaring op het gebied van schouderklachten. 

Wij zien in de praktijk diverse patiënten met schouderklachten, en afhankelijk van het type klachten kijken wij samen met u wie van onze schouderspecialisten het meest geschikt is voor uw specifieke klacht.

Schoudernetwerk

Het SchouderNetwerk Zuid-Oost Nederland (SNZON) is een regionaal onderdeel van Schoudernetwerk Nederland. Het gezamenlijke doel is om fysiotherapeutische handelen in de gezondheidszorg, rondom cliënten met schouderklachten en aandoeningen van de schouder beter te positioneren en profileren.

Het SNZON fungeert als organisatie om samenwerking en verwijzingen tussen de patiënt, de (huis-)arts en de fysiotherapeuten te verbeteren. Hierdoor zijn de lijntjes met specialisten kort, en werken wij samen met de betere praktijken uit de regio. Wilt u meer informatie over de schoudernetwerken? Dan kunt u op de afbeelding klikken. 

Gespecialiseerde Therapeuten

Een gespecialiseerd team van ervaren en goed opgeleide schouderspecialisten geven de hoogst mogelijke kwaliteitstherapie en revalidatie. Onze fysiotherapeuten Lorraine en Sophie met de specialistaties in manueel therapie en (ruiter-)sportfysiotherapie zijn beiden gespecialiseerd in de schouder.

Zij hebben beiden een veelvoud aan aanvullende scholing op het gebied van klachten aan nek, schouder en arm.

Met enige regelmaat worden zij gevraagd voor een second opinion door collega's van andere praktijken. U kunt dus ook bij ons terecht voor advies, om vervolgens bij uw eigen fysiotherapeut verder onder behandeling te blijven. 

Voor welke klachten kan ik bij de fysiotherapeut terecht?

Schouderpijn

schouderklachten ten gevolge van overbelasting

Subacrominaal Pijn Syndroom (SAPS)

Instabiele schouder

Schouderluxatie (schouder uit de kom)

Slijmbeursontsteking

Impingementklachten

Problemen aan uw Rotator Cuff (Rotator Cuff Syndroom)

Revalidatie na een operatie aan uw schoudergordel

Blessurepreventie

Sportrevalidatie

Tintelingen in het verloop van de arm of vingers

Welke fysiotherapeut moet ik hebben voor schouderklachten?

Hieronder onze twee schouderspecialisten. Wilt u meer informatie over of uw klacht bij ons in de praktijk behandeld kan worden? U kunt ons bereiken op 0492-381288. Op maandag, woensdag en vrijdagochtend is er aan de telefoon iemand aanwezig, maar u kunt altijd de voicemail inspreken. U kunt ook het contacformulier invullen of ons mailen. 

Lorraine McNab

Sophie Delemarre

0