0492-38 12 88

✉ [email protected]

 Gezondheidscentrum

Sophie Delemarre

MSc i.o. Sport en Beweeginnovatie

BIG: 19922043504

Mijn naam is Sophie Delemarre en sinds enkele jaren werk ik bij Fysio&Zo. In 2016 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut op de Fontys Paramedische Hogeschool. Na mijn afstuderen heb ik ruim een jaar in Duitsland gewerkt, waarna ik weer terug ben gekomen naar Nederland.


Voor mijn afstuderen heb ik mijzelf verdiept in ruiterfitheid, waardoor ik sinds 2017 verbonden ben aan Science&Equine. Hiervoor schrijf ik reviews van wetenschappelijke artikelen. Vanuit mijn interesse in de paardensport ben ik verbonden als docent aan de verdiepingsmodules van de opleiding Ruitervitaal Coach KNHS (Koninklijke Nederlandse Hippische Sportbond). Ook ben ik aangesloten bij het ZorgNetwerk Voor Ruiters. Dit netwerk richt zich op hippische zorg, en in het bijzonder blessurepreventie in de ruitersport.


Sinds 2020 ben ik bezig met de master Sport en Beweeginnovatie op de HAN (locatie Papendal). In deze master leer ik op wetenschappelijke wijze innovaties te onderzoeken, sturen en implementeren.

Doordat ik mensen graag help om motivatie in zichzelf te vinden, ben ik mij gaan verdiepen in de meer chronische aandoeningen. Zo heb ik de opleiding tot Claudicatio-, Long- en Coronatherapeut gevolgd en ben ik verbonden aan het Chronisch Zorgnet. Binnen dit netwerk heb ik me gericht op het verbeteren van dataverzameling, en ben ik kartrekker voor regio Uden.

Sophie is op maandag en  woensdagochtend bij ons in de praktijk aanwezig. 


Wil je contact met Sophie? Vul dan het contactformulier in.

"Het enthousiasme van Sophie werkt enorm aanstekelijk. Ik voel me echt thuis bij haar, weet goed waar ze het over heeft.."

Anoniem - via Qualiview

Neem contact op met Sophie

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt voor uw bericht! Sophie neemt snel contact met u op.
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlDelemarre, S.W. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Opleidingen Sophie

Blessurepreventie

Zitanalyse paardrijden

Voedings- en bewegingsadviezen Ruitersport

Mentale training en Visualisatie bij Sportproblemen (Opleiding Sportpsychologie voor Fysiotherapeuten)

Master of Science Sport en Beweeginnovatie - in opleiding

Stagebegeleidster SOMT University