Sophie Delemarre

MSc i.o. Sport en Beweeginnovatie

BIG: 19922043504

Mijn naam is Sophie Delemarre en sinds enkele jaren werk ik bij Fysio&Zo. In 2016 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut op de Fontys Paramedische Hogeschool. Na mijn afstuderen heb ik ruim een jaar in Duitsland gewerkt, waarna ik weer terug ben gekomen naar Nederland.


Voor mijn afstuderen heb ik mijzelf verdiept in ruiterfitheid, waardoor ik sinds 2017 verbonden ben aan Science&Equine. Hiervoor schrijf ik reviews van wetenschappelijke artikelen. Vanuit mijn interesse in de paardensport heb ik de opleiding Ruitervitaal Coach KNHS (Koninklijke Nederlandse Hippische Sportbond) gevolgd en met een 9 gemiddeld afgerond. Hierdoor kan ik ruiters nog beter begeleiden in de praktijk.


Sinds 2020 ben ik bezig met de master Sport en Beweeginnovatie op de HAN (locatie Papendal). In deze master leer ik op wetenschappelijke wijze innovaties te onderzoeken, sturen en implementeren.

Sophie is op maandag en woensdag bij ons in de praktijk aanwezig. Op zaterdagen werkt zij op diverse locaties, maar in overleg kan een afspraak in de praktijk een mogelijkheid zijn.


Sophie geeft ook trainingen, lezingen en workshops bij uw locatie.

Doordat ik mensen graag help om motivatie in zichzelf te vinden, ben ik mij gaan verdiepen in de meer chronische aandoeningen. Zo heb ik de opleiding tot Claudicatio-, Long- en Coronatherapeut gevolgd en ben ik verbonden aan het Chronisch Zorgnet. Binnen dit netwerk heb ik me gericht op het verbeteren van dataverzameling, en ben ik kartrekker voor regio Uden.

Sinds 2020 is er bij ons de mogelijkheid om groepstrainingen ruiterfysiotherapie te volgen, zowel op de praktijk als op locatie. Vanaf 2021 loopt er een samenwerking bij Manege de Stap zodat ruiters bij mij kunnen komen voor zichzelf, hun paard bij de paardenfysiotherapeut op locatie kan komen en de combinatie getraind kan worden door gediplomeerde instructeurs (ook zelf instructeur meebrengen is mogelijk. Alle faciliteiten zijn aanwezig)

"Als iemand er met mij over heeft met welke klachten dan ook, zou ik wel aangeven om deze specifieke fysio te bezoeken. Daar ik hier goede ervaring mee heb."

Anoniem - via Qualiview

Neem contact op met Sophie

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlDelemarre, S.W. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Opleidingen Sophie

Blessurepreventie

Zitanalyse paardrijden

Voedings- en bewegingsadviezen Ruitersport

Werkgerelateerde Problemen

Mentale training en Visualisatie bij Sportproblemen (Opleiding Sportpsychologie voor Fysiotherapeuten)

Master of Science Sport en Beweeginnovatie - in opleiding

Stagebegeleidster SOMT University

0