0492-38 12 88

[email protected]

Gezondheidscentrum

Start to Run

Altijd al willen proberen te starten met hardlopen, graag willen lopen onder begeleiding of terugkomend van een blessure? Dan kunnen onze fysiotherapeuten Sophie en Lorraine u helpen!

Twijfels

Twijfelt u of hardlopen fysiek helemaal lukt? Het is mogelijk om een intake te plannen bij een van onze sportfysiotherapeuten. Zij kunnen u helpen inzicht te krijgen in uw lichaam, brengen uw blessurerisico in kaart en helpen u hoe op te bouwen. Lorraine en Sophie kunnen beiden hardloopanalyses doen, maar kunnen u ook helpen bij het herstel na een blessure.  

Hardlopen bij de Helmondse Atletiek Club

Onze sportfysiotherapeut Lorraine is normalerwijze elke zaterdagochtend te vinden bij atletiekclub HAC in Helmond en is daar een van de hoofdverantwoordelijken van de Yakult Start to Run. Start to Run is een initiatief van de Atletiekunie, waarbij onder deskundige begeleiding van atletiektrainers en onze sportfysiotherapeut in 7 weken wordt opgebouwd van 1 naar 25 minuten hardlopen (3 km). Daarnaast komen onderwerpen als schoeisel, voeding en blessurepreventie hierbij aan bod. 

Eerstvolgende datum Start to Run


Locatie: Molenven 3, 5708 DW Helmond

U kunt zich aanmelden op [email protected]