De fysiotherapeut

De specialist op het gebied van het bewegingsapparaat


Bewegen is zoiets vanzelfsprekends. Ruim tweehonderd botten, honderden spieren en vele gewrichten werken samen om de mens te laten bewegen en functioneren. Toch komen jaarlijks zo’n anderhalf miljoen mensen terecht bij de fysiotherapeut. Dit gebeurd omdat ze klachten hebben door hun houding, sportblessures of omdat bewegen problemen oplevert. 


De fysiotherapeut is de specialist als het gaat om ‘de mens in beweging’. Wij zijn er voor iedereen, van jong tot oud. Naast het behandelen van klachten, proberen wij een positieve bijdrage te leveren aan gezond bewegen, het terugdringen van ziekteverzuim en het voorkomen van blessures.

Wilt u meer informatie over uw eerste afspraak? Dan kunt u onder het kopje 'eerste afspraak' kijken.

Rapportages

Na afloop van de behandeling wordt er een rapportage naar de huisarts of verwijzend arts gestuurd waardoor uw medisch dossier in volledigheid bij de huisarts in bewaring blijft. Bij een uitgebreide brief zijn wij genoodzaakt een rekening te sturen. U kunt de tarieven hier vinden.

Heeft u hier bezwaar tegen? Dan kunt u dit bij uw fysiotherapeut aangeven. 

Meer dan Fysiotherapie alleen

Sinds enkele jaren is het bij ons ook mogelijk om een preventieve sportscreening alsook om een sportanalyse te laten maken. Onze therapeuten Lorraine en Sophie kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden. Ook Coachingtrajecten zijn mogelijk bij ons in de praktijk. Wilt u meer informatie? Lees dan gerust door op de pagina waar we uitleg geven wat we doen naast fysiotherapie.

0