Mindfull Yoga

Naast Yoga hebben wij ook nog andere samenwerkingen, waarvan een deel binnen onze praktijk.

Vanwege het coronavirus zijn de lessen voorlopig online te volgen!

Sinds enkele jaren hebben wij hier bij Fysio&Zo yogalessen. Deze lessen yoga worden gegeven door Olga Landheer in Aarle-Rixtel (gemeente Laarbeek). Zij geeft zowel in de ochtend als in de avond yogales. Het is mogelijk om een proefles yoga te volgen bij ons in de praktijk. Ook bij blessures en klachten kunt u toch yoga volgen bij ons in de praktijk, omdat de yoga-instructrice veel samenwerkt met de fysiotherapeuten. 

Twijfelt u of u fit genoeg bent voor yoga? Dan kan onze fysiotherapeute Sophie hier advies over geven. Zij is zelf ook actief in deze sport en kan u helpen om inzicht te krijgen in wat u kunt en of u hier fysiek goed toe in staat bent.

Een nieuwe kennismaking met yoga: mindful yoga! Het beste uit 2 werelden: mindfulness & yoga.

Je hoeft er niet lenig of sterk voor te zijn! Deze vorm van yoga maakt je lijf soepel en tegelijkertijd zorgt het voor rust in je hoofd.


Tijdens de lessen ga je met je aandacht naar je ademhaling, lichaam en gedachten. Het versterkt zowel je houding als je conditie, flexibiliteit en kracht en het leidt tot een gevoel van lichamelijk welzijn en vertrouwen.


Olga Landheer heeft in haar yoga lessen mensen uit Beek en Donk, Aarle-Rixtel, Helmond, Gemert en zelfs mensen uit Mierlo. De yogalessen van Olga zijn voor iedereen geschikt!

Doe je mee?

Deze vorm van yoga maakt je bewust en brengt je in het moment. Het doel is: bewuster en soepeler omgaan met jezelf en met de indrukken van alledag. Door mindfulness toe te passen, krijg je rust in je hoofd. Na afloop voel je je heerlijk ontspannen en soepel. Geschikt voor zowel mannen als vrouwen, jong en oud.

Tijdens de lessen wordt aandacht besteed aan:

  • balansoefeningen
  • coördinatie
  • lichte strekkingen
  • ademhalingsoefeningen
  • ontspanningsoefeningen

Lestijden

Maandag

 20.15 - 21.15

Dinsdag

 20.15 - 21.15

 Dinsdag

 20.15 - 21.15

 Vrijdag

 09.00 - 10.00

Max. 8 deelnemers per groep

Prijs: 10 – rittenkaart: €90,-

De eerste proefles Yoga is gratis!

Op dit telefoonnummer kunt u Olga Landheer bereiken: 06 38311055

0